به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی، رئیس ستاد حوزوی بحران و حوادث غیر مترقبه، در مراسم تقدیر از طلاب خواهر جهادی که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در قم برگزار شد، ضمن تشکر از زحمات طلاب، دانشجویان، معلمان، کادر سلامت و دیگر جهادگران که در بحران کرونا در ایران تاکنون خوش درخشیدند بیان کرد: گرچه کرونا تمام دنیا را فراگرفت، اما روی کره زمین هیچ ملتی مانند ملت ایران وفاداری و انجام وظیفه اخلاقی و الهی خود را نشان نداد.
وی با بیان این که در رسانه ها دیدیم که در کشورهای دیگر عده ای دنبال سرقت ماسک و مواد شوینده بودند، اما در ایران به خصوص در قم با افزایش تولید ماسک و اهدای آنها ، صحنههای زیبایی خلق شد، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی به این ملت افتخار میکنند و قطعا دنیای استکبار نمیتواند در برابر این ملت مقاومت کند. در زمان آغاز شیوع ویروس کرونا وقتی که حتی مرده شورها هم از غسل و کفن جنازههای کرونایی ترس داشتند و راضی به انجام این کار نشدند جهادگران عزیز وارد میدان شده و این وظایف را به نحو احسن انجام دادند که این فداکاریها ما را به یاد دوران دفاع مقدس میاندازد.
دبیر ستاد حوزوی مدیریت بحران و حوادث غیرمترقبه در ادامه با اشاره به ایجاد کمیتههای تخصصی جهت انجام خدمات مربوط به کرونا توضیح داد: یک کمیته جهت عیادت از بیماران در بیمارستان، کمیته دیگری برای تغسیل و تجهیز فوتیها در آرامستانها و کمیته سوم نیز گروه هفتاد نفره فارغالتحصیلان رشته روانشناسی برای مشاوره جهت بهبود مشکلات روحی روانی بیماران و پرستاران تشکیل شد؛ کمیته چهارم کمیته پیشگیری است که وظیفه توزیع محصولات بهداشتی در مناطق محروم کشور را بر عهده دارد.
وی ادامه داد: کمیته بعدی به تولید محتوای علمی مرتبط به کرونا میپردازد که تاکنون چندین کتاب راجع به کرونا و شبهات مربوط به آن چاپ شده و به جهت دسترسی آسان، فایل آنها نیز در اختیار جهادگران قرار میگیرد. کمیته رسانه نیز با همکاری نهادهای هفتگانه حوزوی تشکیل شد و در سطح کشور مشغول به فعالیت میباشد. کمیته بینالملل در سطح جهان خدمات ارزشمندی از جمله آموزش طلاب خارجی را ارائه کرده است تا صحنههایی که ایرانیان خلق کردند به همه جهانیان منتقل شود.
حجتالاسلام والمسلمین زمانی با اشاره به اینکه جهادگران در عرصه خطرناکی مشغول به فعالیت هستند اظهار کرد: یک کمیته نیز برای بیمه کردن طلاب و جهاد گران تشکیل گردیده تا در مواقع بحرانی از آنها حمایت شود. کمیته محتوا هم با تنظیم شیوهنامه بهداشتی برای اجتماعات مذهبی مانع از تعطیلی کامل آنها شد و این برای ما افتخار دیگری است که برنامههای مذهبی ماه محرم و صفر هم با شکوهی هر چه تمامتر و با رعایت شیوهنامه های بهداشتی انجام شد. کمیتههای متعددی از جمله کمیته طبالاسلامی و کمیته علمی اقتصادی سیاسی نیز برای ارائه راهکار جهت جبران خسارتهای ناشی از کرونا تشکیل شده است.
وی ابراز کرد: با مشورت با ریاست بیمارستانها، استانداری و ستاد مقابله با ویروس کرونا سه وظیفه اصلی برای جهادگران مشخص شده است؛ وظیفه اول خدمت رسانی به بیماران و همراهان آنها جهت همکاری با پرستاران، دوم آرامش بخشی به بیماران و پرستاران از طریق گفتوگو با آنها و سوم تبلیغ فرهنگی احکام مرتبط به بیماران یا پرستاران و برگزاری مراسمات دینی متناسب با شرایط بیمارستان است.
دبیر ستاد حوزوی مدیریت بحران و حوادث غیرمترقبه با بیان احادیث و روایتهایی که بیانگر ثواب اخروی جهاد به خصوص کمک به بیماران بود گفت: در سطح کشور بیش از بیست هزار نفر از طلاب وارد کار شدند که انشاءالله خداوند این امر نیک را از آنها بپذیرد و اجر اخروی را برای آنها قرار دهد.
نظر شما